Jäsenpalvelut

Neuvontapalvelut

- lakineuvonta
- talous- ja veroneuvonta
- korjaus- ja tekninen neuvonta
- energianeuvonta (energiankäyttö ja -säästö sekä energiatehokkuutta parantavat korjaukset)

Koulutus

Kiinteistöyhdistyksen jäsenilleen järjestämissä koulutustilaisuuksissa käytetään luennoitsijoina valtakunnallisesti ja paikallisesti tunnettuja kiinteistöalan asiantuntijoita, jotka antavat tietoa ja vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin. Taloyhtiöiden hallitusten koulutustilaisuudet antavat hyvät eväät hallituksessa toimimiseen.

Kiinteistöliitto Lounais-Suomen alueella toimivat jäsenyhdistykset järjestävät jäsenilleen yhteiskuljetuksia kiinteistöalan messutapahtumiin mm. Taloyhtiö -tapahtuma ja Kiinteistömessut.

Jäsentiedote

Ajankohtaista asiaa ja käytännön ohjeita 5-6 kertaa vuodessa mm. lainsäädännöstä, oikeuskäytännöstä, tariffeista, budjetoinnista, tilinpäätöksistä jne.

Jäsenlehdet

Kiinteistöliitto julkaisee Suomen Kiinteistölehteä, joka on kiinteistönpidon ja korjausrakentamisen ammattilehti. Lehden kustantaja on Kiinteistömedia Oy. Suomen Kiinteistölehti on suunnattu kiinteistönhoidon ja rakennuttamisen vastuuhenkilöille, kiinteistöistä vastaavien yhtiöiden johdolle, isännöitsijöille, asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallitusten jäsenille ja aktiivisille asukkaille. Jäsenmaksuun sisältyy yksi vuosikerta. Hallituksen jäsenillä on mahdollisuus lukea digilehteä maksutta jäsensivujen kautta.

Suomen Kiinteistölehden yhteydessä ilmestyy neljästi alueellinen jäsenlehti Kiinteistölehti Lounais-Suomi. Lehti sisältää alueellista ja ajankohtaista asiaa, sekä tarjoaa yrityksille kanavan tavoittaa alueen taloyhtiötoimijoita. Kiinteistölehti Lounais-Suomi on Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Rauman kiinteistöyhdistysten yhteinen julkaisu. Jäsenmaksuun sisältyy yksi vuosikerta ja hallituksen jäsenillä on mahdollisuus lukea digilehteä maksutta jäsensivujen kautta. Lehden mediakortti.

Jäsensivut

Sivuilta löydät mm. tietoa, jäsentiedotteita, oppaita, lomakkeita ja koulutusten aineistoja. Myös omien jäsentietojen päivittäminne onnistuu jäsensivuilla.

Taloyhtiön omat nettisivut

Kiinteistöliitto tarjoaa jäsentalolle yhtiökohtaiset nettisivut. Taloyhtiösivut tehostavat asukasviestintää ja parantavat asukkaiden tiedonsaantia. www.taloyhtiosivut.fi

Mobiilijäsenkortti

Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa sekä Kiinteistöliiton että alueesi jäsenyhdistyksen neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja, lue lisää.

Edunvalvonta ja vaikuttaminen

Kiinteistöyhdistys seuraa yhteiskunnallista päätöksentekoa kiinteistöjen näkökulmasta osallistuen kiinteistönomistajia koskevaan keskusteluun. Voimakkailla kannanotoilla on pystytty vaikuttamaan mm. kiinteistöveron suuruuteen ja kunnallisiin tariffeihin.

Työnantajapalvelut

Työsuhdeneuvontaan liittyen taloyhtiöiden palkkaamien talonmiesten ja siivoojien työsuhdeasioissa neuvontaa antaa yhdistyksen toimisto tai tarvittaessa taloyhtiön edustajalla on mahdollisuus kysyä apua myös kiinteistöalan työnantajajärjestöstä Kiinteistöpalvelut ry puh. 020 7959480. Työsuhdeneuvontapalvelun käyttäminen edellyttää, että jäsen on ilmoittanut yhdistyksen jäsentietoihin toimivansa työnantajana.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.